Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med megler om du vil høre mer om boligene og prosjektet.

Kontakt megler

Sletterødåsen

To- og firemannsboliger med 3-4 soverom på Nykirke.

Meld interesse

Vil du vite mer?

Ta gjerne kontakt med megler om du vil høre mer om boligene og prosjektet.

Kontakt megler
Om prosjektet

Et hyggelig bomiljø for barn og voksne

Her planlegges 4 nye og energieffektive leiligheter og en tomannsbolig. Solrik beliggenhet - carport - mulighet for tilvalg! Velkommen hjem! Varde Eiendom AS og Storgata Eiendom AS sammen med KMS Arkitekter klargjør for det første trinnet på Sletterødåsen. Dette er et område hvor du kan bo landlig, men likevel sentralt med nærhet til skole, barnehage, idrettsanlegg og matvarebutikk.   I umiddelbar nærhet til marka, og bare en kort sykkeltur fra strendene på Løvøya, kommer et nytt nabolag i Horten, Nykirke med moderne og arkitekttegnede boliger. Beliggenheten, kvalitetene og de trygge omgivelsene gjør at Sletterødåsen vil bli et ettertraktet boligområde for alle aldersgrupper. Her skal det bygges moderne boliger med gjennomført god kvalitet. Boligene har praktiske planløsninger, gode kvaliteter, komplette kjøkkenløsninger, store vindusflater og solrike uteplasser. De er energieffektive med vannbåren gulvvarme og fjernvarme levert fra lokal leverandør. Det medfølger carport, samt en sportsbod. Leilighet på Sletterødåsen er praktisk for pendlere. Du kommer deg enkelt til den nye Horten stasjon, eller 5 minutters gange til pendlerbuss fra Koppstadkrysset. Herfra er det strake vegen til både Drammen, Oslo og Vestfold-byene. Du når Horten på 5 minutter, Tønsberg i underkant av 20 minutter og Oslo på ca en time. Disse boligene er første trinn i utviklingen av et nytt boligområde på Nykirke. Boligene blir organisert som sameie. Totalt vil boligområdet bestå av flere nye boliger hvor disse vil bli fordelt på flere byggetrinn.   HUSK AT: Når du flytter inn i ny bolig har du ikke behov for oppussing. Heller ikke vedlikehold de neste årene. Strengere tekniske krav gjør at en ny bolig har mindre energiforbruk enn eldre boliger. På mange måter er det tryggere å kjøpe ny bolig fordi det stilles krav om at boligen skal leveres i 100 prosent teknisk stand.

Pris

Fra
3990000

Kvm

74
120
m2

Soverom

3
4
Beliggenhet

Nykirke – et eldorado for aktive barn, unge og voksne.

Fra Sletterødåsen har du kort vei ut i flott skogsterreng med fine lysløyper. I vintersesongen blir det kjørt opp skiløyper og det er gangavstand og lett adkomst til skihytta og Borrevannet. Her er det fine forhold for fiske av blant annet gjedde og abbor, og våtmarksområdene med et rikt fugleliv.

Foretrekker du saltvann og svaberg, har du mange flotte områder i nærheten. Til nærmeste badestrand i Frebergsvik er det fin sykkelavstand, og det er heller ikke langt til perler som Sandsletta, Varnestangen og Løvøya. Langs sjøen går det fine kyststier både nordover og sydover.

Det er mange flotte sykkelmuligheter i nærområdet både i skogsterreng og asfalt. For golfinteresserte kan vi friste med en av landets beste golfbaner, Borre Golfbane. Med spektakulær utsikt og mange utfordringer er du garantert en bra opplevelse.

Nykirke Idrettsforening ble stiftet 21. februar 1925 og består av fotballgruppe, ski, friidrett og all-idrett. Under åpningen av den nye Sparebank 1 hallen ble det sagt at: «På Nykirke skal alle få være med. Sånn har det vært og sånn skal det bli. Våre barn og unge skal ha samme muligheter som i by’n, og de skal ha like gode treningsforhold. Egentlig skal de helst ha litt bedre treningsforhold på Nykirke enn i by’n.» Vi er stolte over å kunne tilby nye boliger et miljø som ivaretar våre barn og unge.

Med alt i nærheten får du bedre tid. Mer tid til å leve!

Planlegging
Kommer for salg høsten 2023
Salgsstart
Kommer
Byggestart
Kommer
Overtagelse
Ett år etter byggestart

Amenities

Balcony
Gym
Storage room
Caretaker
Keyless entry
EV charging
Parking
Bike parking
Ground terrace
Wheelchair accessible
Roof terrace
Boat parking
Fireplace
Pets allowed
Pool
Elevator

Boligvelger

Dokumenter

No items found.

Registrer din interesse

Helge Hellebust
Lill-Iren Barth
Prosjektmegler / Markedsansvarlig
Lill-Iren.Barth@dnbeiendom.no
913 26 532
Helge Hellebust
Bård Johnson
Prosjektmegler
Bard.Johnson@dnbeiendom.no
468 08 898